Naslovnica Društvo MATE BULIĆ U BOLNICI: Pozitivan je na koronavirus, nije na respiratoru

MATE BULIĆ U BOLNICI: Pozitivan je na koronavirus, nije na respiratoru

Hrvatski pjevač Mate Bulić pozitivan je na koronavirus i od ponedjeljka se nalazi u bolnici. Trenutačno prima kisik, ali nije na respiratoru. Tu je informaciju medijima potvrdio PR tim Mate Bulića.

 

– Htjeli bismo skrenuti pažnju da bolest ne bira, i da se što više pazite i pridržavate mjera kako biste zaštitili sebe i sve oko vas. Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću – napisali su iz Matinog PR tima na službenoj Facebook stranici.

Kako doznaje Fenix-magazin, Mate Bulić je u bolnici u Offenbachu na Majni kod Frankfurta gdje se oporavlja od bolesti.

Da je pjevač pozitivan na koronavirus doznalo se nakon što je fra Božo Mandarić voditelj župe Lišane u Šibenskoj biskupiji pozvao na molitvu za pjevača.

Dragi prijatelji

Hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutno prima kisik, ali hvala dragom Bogu nije na respiratoru. Htjeli bismo skrenuti pažnju da bolest ne bira, i da se što više pazite i prdržavate mjera kako biste zaštitili sebe i sve oko vas. Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću.

Team Mate Bulića.

– U moje molitve danas i ovih dana stavljam sve vas i prijatelja Matu Bulića koji je obolio od korone te pozivam sve na molitvu… , između ostalog je na svom Facebook profilu napisao fra Božo Mandarić.

– Molim sve da se obitelj u ovim trenutcima ne uznemirava – napisao je fra Božo Mandarić.

 

 

 

Fenix-magazin