Naslovnica Sport Hrvatska ženska rukometna reprezentacija ipak na HTV-u!

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija ipak na HTV-u!

HTV ima prava na tri utakmice, oba polufinala u petak 18. prosinca i u nedjelju 20. prosinca onaj ogled u kojem Hrvatska igra (za 3. mjesto ili finale), izvijestili su s Prisavlja.

 

Napokon! To samo možemo reći kad je u pitanju vijest s Prisavlja poslana jutros u medije. Ono što smo ranije najavljivali kao izgledan scenarij se i dogodilo.

Hrvatska televizija otkupila je prava prijenosa posljednjih dviju utakmica hrvatske ženske rukometne reprezentacije na Euru u Danskoj.

Dakle, polufinalni meč protiv Francuskinja u petak od 18 sati, kao i nedjeljni meč za broncu od 15.30 ili finale od 18 sati protiv Norveške ili Danske moći ćete gledati na javnoj televiziji.

Podsjetimo, sve dosadašnje mečeve prenosila je televizija PlanetSport u vlasništvu operatera A1.

“Ne pitajte zašto nije bilo ranije… Ali glavno da jest”, objavio je HTV-ov sportski komentator Viki Ivanović na Facebooku.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija izborila je polufinale Europskog prvenstva u rukometu. Hrvatska je pobijedila Njemačku 23:20 i plasirala se među najbolje četiri ekipe Starog kontinenta. Ovo je ujedno i najveći uspjeh hrvatskog ženskog rukometa u povijesti.