Naslovnica Društvo Uzalud vam trud promatrači: Hrvati Mostara poniženi, prevareni i pokradeni za Božić

Uzalud vam trud promatrači: Hrvati Mostara poniženi, prevareni i pokradeni za Božić

Već punih 67 sati od izbora u Mostaru javnost još uvijek nije upoznata s njihovim rezultatima. Sada je valjda svima jasno da se tu prije svega radi o nečasnim radnjama u režiji SIP-a, a vrhunac svega je odvoženje listića i glasačkog materijala u Sarajevo.

 

Uoči izbora bombardirani smo vijestima da će na izborima u Mostaru biti nazočan rekordni broj promatrača, te da nikakve malverzacije nisu moguće, a stanje s terena tvrdi upravo suprotno od toga. Da se spremaju prevare i krađe upozoravano je danima prije izbora, a žrtve su opet Hrvati koji su za svoj veliki blagdan Božić poniženi, prevareni i pokradeni. Pisali smo već kakav plan su skovale bošnjačke političke elite kako bi došli do vijećničkih mjesta, te kako su na službenim stranicama SIP-a prekrajani rezultati na štetu hrvatskih stranaka.

Od festivala demokracije kako je to pisalo u medijima došli smo do festivala anarhije, jer kako drugačije nazvati ovo današnje stanje u Mostaru. U bilo kojoj državi na svijetu, pa i u ovoj u kojoj mi živimo rezultati izbora znaju se već u izbornoj noći. U Mostaru se ti rezultati ne znaju, iako je od izbora prošlo punih 67 sati.

U Mostaru se događa nešto što do sada nije zabilježeno čak ni u ovoj državi, a cilj svega je prekrojiti izbornu volju građana i to na štetu Hrvata. O ovim izborima pričat će si pisati još dugo, i sigurno je samo da će opet oni koji će ispaštati biti građani grada na Neretvi. Često se u ovoj državi kaže neka institucije rade svoj posao, a najveći problem je upravo što te institucije ne rade ništa. Da institucije rade svoj posao već danas bi tvorci ovoga izbornog kaosa u Mostaru bili predmetima tužiteljstva, a vrlo brzo i iza rešetaka.

Hrvati Mostara su pokradeni, istim scenarijem kako su pokradeni Hrvati Uskoplja i još nekih gradova u BiH. Uzalud vam trud promatrači…

 

 

 

HERCEGOVINA.in