Naslovnica Društvo Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković cijepila se u Hrvatskoj

Ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković cijepila se u Hrvatskoj

Foto; Hercegovački portal

Sve su glasnije priče kako je ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković nedavno primila prvu dozu vakcine protiv korona virusa u Hrvatskoj.

 

 

Bisera Turković, kao što je poznato od ranije, pored bosanskohercegovačkog državljanstva ima i državljanstvo Republike Hrvatske.

U Hrvatskoj ministrica vanjskih poslova BiH, prema izjavi o imovinskom stanju, a koju je osobnu popunila, u svom vlasništvu ima stan u Zagrebu.

U političkim krugovima već danima se spekulira kako je Turković iskoristila državljanstvo Republike Hrvatske kako bi primila cjepivo protiv korona virusa jer jednostavno nije mogla čekati da nesposobna vlast u Bosni i Hercegovini nabavi cjepiva.

Treba podsjetiti kako je Bisera Turković dio te nesposobne vlasti s obzirom na to da pred dužnosti ministrice vanjskih poslova BiH obnaša i dužnost dopredsjedavajuće Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Portal PRESS kontaktirao je ministricu Turković s porukom da namjeravaju objaviti informaciju o tome da je primila vakcinu protiv korona virusa u Hrvatskoj.

Od ministrice Turković, prije objave ovog teksta, jasno su tražili da demantira navode o cijepljenju u Hrvatskoj, međutim ona je to odbila.

Ako se ispostavi da je ministrica Turković primila vakcinu u Hrvatskoj to će predstavljati pravi politički skandal. Posebno zato što je Turković dio izvršne vlasti i što se morala solidarizirati s građanima kojim ta ista izvršna vlasti do danas nije uspjela osigurati cjepiva.

 

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL