Naslovnica Kultura Razgovor s Pavom Barbarićem nominiranim za “Najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

Razgovor s Pavom Barbarićem nominiranim za “Najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

Za izbor “Najpoželjnijeg Hercegovca neženje”,koji organizira Udruga “Hercegovka godine” ušlo je samo 8 natjecatelja od 27 prijavljenih nominacija. 19 nominacija nije bilo kompletirano i kao takve nisu se mogle uvažiti.

 

 

Prvi krug glasovanja traje od 09.ožujka do 19.ožujka i glasovati se može isključivo na fb str.”Hercegovka godine” na fotografije nominiranih. Među nominiranima je i mladi Čitlučanin Pavo Barbarić – direktor firme Inox Barbarić iz Čitluka.

Pavo,prvo ćemo Vas pitati tko Vas je nominirao ?

– Prije svega, veliki pozdrav za Vas i čitatelje portala. Nominirala me je bratova žena, to jest moja nevjesta. Sve je počelo kad me nazvala i pitala da li me može prijaviti za izbor najpoželjnijeg Hercegovačkog neženje. Ja sam pristao ne znajući što je to ni kako sve to zapravo izgleda, kao ni da će ovako odjeknuti. Već pri prvom predstavljanju kandidata imali ste jaku podršku.

Što je ono što smatrate najvrijednijim kod sebe,a vjerujemo da je upravo to i razlog tolike podrške koja je već očita?

– Kao što sam već rekao, nisam mislio da će to ovako odjeknuti i u medijima i na društvenim mrežama, ali svi moji prijatelji i obitelj su me podržali, dijelili objave i evo rezultati su vidljivi. Ja bih isto učinio da je netko od njih na mom mjestu i uvijek sam tu za svakoga, spreman na pomoć u bilo čemu. Mislim da je to ono najvrijednije i ono što ljudi pamte.

Nasmijao nas komentar jedne djevojke na 24sata.hr koji su predstavili naše kandidate, a isti glasi “Završite odmah s izborom- zna da će ovaj Pavo pobjediti”. Kako to komentirate?

– Haha dosta me nasmijao taj komentar, shvatio sam to kao veliki kompliment, a o pobjedi odlučuje glas naroda.

Smatrate li da će Vam zanimanje direktora kod onih koji Vas ne poznaju donijeti više glasova ili obratno ?

– Mislim da će mnogi odmah stvoriti predrasude zbog mog zanimanja, ali svi koji me poznaju znaju koje su moje prave vrijednosti i vrline, a svatko ima pravo glasati kako želi i misliti što želi. Inače je to firma koju je stvorio moj otac, i ja i moja braća radimo sve što treba da napredujemo, da širimo kapacitete naše firme pogotovo u ovako teškim vremenima. Ja sam direktor firme, ali ne sjedim u fotelji i gubim vrijeme kako mnogi zamišljaju, nego radim fizički posao zajedno sa ocem i braćom i trudimo se pošteno i vrijedno živjeti.

Za kraj ,Vaša očekivanja od ovog izbora?

– Moja čekivanja su puno smjeha, zabave i novih poznanstava.

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL