Naslovnica Kultura Razgovor s Alanom Puce nominiranim za “Najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

Razgovor s Alanom Puce nominiranim za “Najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

Za izbor “Najpoželjnijeg Hercegovca neženje”,koji organizira Udruga “Hercegovka godine” ušlo je samo 8 natjecatelja od 27 prijavljenih nominacija. 19 nominacija nije bilo kompletirano i kao takve nisu se mogle uvažiti.

 

Prvi krug glasovanja traje od 09.ožujka do 19.ožujka i glasovati se može isključivo na fb str.”Hercegovka godine” na fotografije nominiranih. Među nominiranima je i Alan Puce.

Među nominiranim koji su prošli u prvi krug natjecanja na izboru “Najpoželjniji Hercegovac neženja”,našao se i jedan Mostarac Alan Puce po zanimanju kuhar.

Alane, Vaša nominacija je stigla među prvima, pa nas zanima tko Vas je nominirao?

– Veliki pozdrav za Vas i čitatelje. Mene je moja najbolja prijateljica prijavila na ovaj događaj. Pozvala me je i pitala da li te mogu prijaviti za izbor najpoželjnijeg Hercegovačkog neženje, na što sam joj ja sa smijehom odgovorio može -što da ne.

Što smatrate svojom najvećom kvalitetom zbog koje bi ljudi za Vas glasovali?

– Ovo je jako teško pitanje, jer onda ispada da hvalim sam sebe, mogao bih za sebe reći da sam dobra osoba, dobar prijatelj i spreman uvijek pomoć. I da jako dobro pravim kuhana jela.

Po Vašem mišljenju što današnje djevojke najviše privlači -bar što se tiče Mostara, mjesta gdje Vi živite ?

– Mislim da cure najviše privlači ta neka pozitivna atmosfera u Mostaru, naravno Mostarska raja. I veliki džentlmeni.

Što očekujete od ovog izbora?

– Pa od ovo izbora očekujem puno zabave i novih poznanstava. Neku poruku za čitatelje? Želio bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene, nadam se da će i dalje biti uz mene.

Neku poruku za čitatelje?

– Želio bih da se zahvalim svima koji su glasali za mene, nadam se da će i dalje biti uz mene.

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL