Naslovnica Kultura Razgovor s Draganom Galić nominiranim za “Najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

Razgovor s Draganom Galić nominiranim za “Najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

Za izbor “Najpoželjnijeg Hercegovca neženje”,koji organizira Udruga “Hercegovka godine” ušlo je samo 8 natjecatelja od 27 prijavljenih nominacija. 19 nominacija nije bilo kompletirano i kao takve nisu se mogle uvažiti.

 

 

Prvi krug glasovanja traje od 09.ožujka do 19.ožujka i glasovati se može isključivo na fb str.”Hercegovka godine” na fotografije nominiranih. Među nominiranima je Dragan Galić

Među osam natjecatelja izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja” nalazi se i Dragan Galić iz Ljubotića pokraj Širokog Brijega. Dragan je komercijalista po zanimanju.

Dragane, tko Vas je nominirao za izbor “Najpoželjniji neženja Hercegovac”?

Pozdrav, nomminirala je me najmlađa seka Nikolina s ciljem da me napokon oženi hehe. Pitala me je – braco slažeš li se da te prijavim za izbor, na što sam rekao ma može!

Što je po Vašem mišljenju presudno za dobili glasovi od djevojaka na ovom izboru?

– Pa moram vam reći da sam na 7.mjestu, skoro za ispasti. Nešto se djevojkama nisam dopao.

Jesu li danas među mladima popularnija upoznavanja uživo ili putem društvenih mreža?

– Pa da danas vam je sve upoznavanje preko neta, facebooka ,twitera, instagrama i sl. Nisu više upoznavanja kao nekada! Iako su neki natjecatelji od samog početka u vodstvu, glasovanje prvog kruga traje još tjedan dana i samim time su moguće promjene u poretku.

Što bi ste izdvojili kao Vašu najveću kvalitetu, pa u konačnici razlog zbog kojeg bi glasovali za Vas?

– Svaka čast dečkima, mislio sam od početka glasaju cure al eto… Mene vam je netko od početka sabotirao da se ne glasa za mene al šta je tu je. Zadovoljan sam od 20 i nesto kandidata među top 8.

Za kraj neka poruka našim čitateljima?

– Za kraj, budite svoji i dajte glas onom za kojeg mislite da je po vašem ukusu najpoželjniji. Sada jedna šala ‘hajde cure pogurajte me u drugi krug. Hvala.”

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL