Naslovnica Kultura Razgovor s Blagom Musa nominiranim za “Najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

Razgovor s Blagom Musa nominiranim za “Najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

Za izbor “Najpoželjnijeg Hercegovca neženje”, koji organizira Udruga “Hercegovka godine” ušlo je samo 8 natjecatelja od 27 prijavljenih nominacija. 19 nominacija nije bilo kompletirano i kao takve nisu se mogle uvažiti.

 

Prvi krug glasovanja traje od 09.ožujka do 19.ožujka i glasovati se može isključivo na fb str. ”Hercegovka godine” na fotografije nominiranih.

Blago Musa iz Širokog Brijega je među osam kandidata koji se natječu za titulu “Najpoželjniji Hercegovac neženja” Blago je bravar po zanimanju.

Pomenut ćemo da Blago od početka ima svoje vjerne glasačice Vaša nominacija je stigla među prvima ,pa nas zanima tko Vas je nominirao?

– Prijavila me prijateljica. Već prilikom same najave, zvala me i pitala pristajem li, a kako nisam očekivao da će u ovom smjeru ići izbor i biti ovoliko medijski popraćen, pristao sam.

Što smatrate svojom najvećom kvalitetom zbog koje bi ljudi za Vas glasovali?

– Ne volim govoriti o sebi, to bih prepustio osobama koje me poznaju. Prilikom prijave navedene su neke moje osobine, pa nek na tom ostane. Onaj tko želi saznat će više.

Po Vašem mišljenju što današnje djevojke najviše privlači -bar što se tiče Širokog Brijega, mjesta gdje Vi živite?

– Ne želim generalizirat, svaka djevojka je priča za sebe, pa samim tim i njen ukus.

Što očekujete od ovog izbora?

– Ne očekujući smjer izbora, pristao sam isključivo iz zabave. Ma na kraju je bitno da se svi dobro zabavimo jer su nam brojni drugi oblici zabava uskraćeni.

Smijeh je lijek Neku poruku za čitatelje?

– Prvo želim se ovom prilikom zahvaliti svima na podršci i glasovima. A drugo, poruka za čitatelje: u svijetu gdje svi pokušavaju nekoga kopirat, vi budite original.

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL