Naslovnica Promo Zdravko i Zoran Mamić grade novu vilu u Hercegovini

Zdravko i Zoran Mamić grade novu vilu u Hercegovini

Foto: Jutarnji.hr

Obitelj Mamić počela je s gradnjom vile u blizini Međugorja, odnosno na turističkom odredištu Kravica koje mnogi nazivaju “Oaza u kamenu” zbog jedinstvene prirodne ljepote slapova na riječi Trebižat.

 

Lokaciju na kojoj se gradi ovaj objekt posjetila je ekipa Jutarnjeg lista iz Hrvatske koji su od mještana saznali da vilu gradi Mario Mamić, sin bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka.

Na gradilištu su zatekli nekoliko kombija i dva kamiona, od kojih jedan ima dizalicu, te je sasvim jasno da će u ovom prepoznatljivom simbolu Ljubuškog i Hercegovine niči prelijepi objekt u vlasništvu obitelji Mamić.

Podsjetimo, Županijski sud u Osijeku je u petak kao neosnovanu odbio žalbu pravomoćno osuđenog bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića podnesenu na rješenje o upućivanju na izdržavanje zatvorske kazne.

Mamić je bio obvezan da se do petka uvečer javi u centar za dijagnostiku zatvora u Zagrebu zbog izdržavanja kazne zatvora po pravomoćnoj presudi, a kako on to nije uradio bit će raspisana tjeralica.

O molbi Zdravka Mamića za izvršenje kazne u BiH vijeće je zauzelo stav da ona nema suspenzivan karakter te da ne sprječava suca izvršenja da postupa u skladu s članovima Zakona o izvršavanju kazne zatvora. U sličnoj situaciji je i Zoran Mamić, brat poznatijeg Zdravka te bivši trener Dinama.

 

HERCEGOVAČKI PORTAL