Naslovnica Najave PRODUŽENE PRIJAVE: Hodočašće iz Međugorja u Šurkovac

PRODUŽENE PRIJAVE: Hodočašće iz Međugorja u Šurkovac

PRODUŽENE PRIJAVE ZA ŠURKOVAC: Zbog velike zainteresiranosti za hodočašće koje će se održati iz gradova (Međugorje, Ljubuški, Grude, Tomislavgrad, Posušje, Livno) produžene su prijave do 3. rujna 2021.

 

Misa će biti u 11h, polaganje ruku, te nakon mise će svi hodočasnici imati priliku biti pomazani blagoslovljenim uljem radosti.

Sve informacije i prijave možete izvršiti preko WhatsAppa na broj 063 273 596.

5. rujna organizira se hodočašće iz Međugorja za Šurkovac – mjesto u kojem se nalazi fra Ivo Pavić – franjevac i karizmatik po kojemu Bog daje ozdravljenja mnogim osobama.U posjetu mjestu Šurkovac može se vidjeti prostorija u kojoj se nalazi mnoštvo pomagala invalidima, štaka, invalidskih kolica, koje su osobe nakon ozdravljenja u Šurkovcu ostavljale u toj prostoriji kao zahvalu za svoje ozdravljenje ali kao i dokaz drugima da su Božja djela velika ukoliko se prepustimo Duhu Svetomu.

Hodočasnicima će biti omogućena sveta ispovjed, misno slavlje, polaganje ruku te molitva ozdravljenja.

Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba i tekst "!!!Produzene prijave zbog velikog broja zainteresiranih!!! Prijave samo preko WhatsAppa -polazak iz Međugorja 04:00h -povratak Međugorje 20:00h autobusni kolodvor Međugorje HODOČAŠCE IZ MEĐUGORJA U SURKOVAC 05925021 "U Ime Isusovo neka ozdravi ono što ebolesno, neka se zacijeli sve ono što je ranjeno, neka dodu obraćenju svi koji potrebni obraćenja..." FRA IVO PAVIĆ svećenik karizmatik 40 KM povratna karta Prijave na broj 063 273 596 Prijave do 1.9.2021 Produzeno do 3.9 Polasci iz MEĐUGORJA LJUBUŠKOG GRUDA POSUŠJA TOMISLAVGRADA"

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL