Naslovnica Sport HRVATSKA OSTALA BEZ PRVOG VRATARA! TKO ĆE GA ZAMIJENITI?

HRVATSKA OSTALA BEZ PRVOG VRATARA! TKO ĆE GA ZAMIJENITI?

Kako javljaju Sportske novosti, Zlatko Dalić će večeras, protiv Slovačke, morati sastaviti momčad bez prvog vratara, Dominika Livakovića!

 

 

DALIĆ U PROBLEMIMA: Vratar Dominik Livaković propušta Slovačku, vjerojatno i Sloveniju.

Tko će ga zamijeniti?

Još sinoć je bilo sumnji u spremnost Dominika Livakovića. Naime, na treningu u petak navečer, već nakon prvih petnaestak minuta Livaković se uhvatio za mišić i pokazao da više ne može.

Problem je to koji se pojavio još na dvoboju s Rusijom u Moskvi, no tad mu je liječnička služba pomogla da izdrži do kraja utakmice.

Na žalost, Sportske novosti danas javljaju kako je Dominik Livaković definitivno otpao za Slovačku. Dalić sada mora birati između Simona Sluge iz engleskog drugoligaša Lutona i Ivice Ivušića iz Osijeka.

Inače, Livaković ima 26 nastupa za Vatrene, a zamjene su mu vratari bez pravog ili uopće bez reprezentativnog iskustva. Sluga je bio na golu u svega tri navrata, ali niti jednom u utakmici za bodove. S druge strane, Ivušičć i dalje čeka debi za A selekciju.

Podsjetimo kako se od ranije znalo da protiv Slovačke neće igrati ozlijeđeni Luka Modrić, Ante Budimir i Joško Gvardiol.

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL