Naslovnica Život Troje anđela otišlo je u zagrljaj Gospodinu

Troje anđela otišlo je u zagrljaj Gospodinu

Ustanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je oko 2 sata pronašla troje mrtve djece i njihova oca (56) koji se pokušao ubiti. Nakon što je pronađen u stanu gdje je najvjerojatnije ubio svoje troje djece – blizance djevojčicu i dječaka od sedam godina te još jednog mlađeg sina od četiri godine, pokušao se ubiti otrovom ili tabletama. Sada je u bolnici i stabilno je.

 

Policija je objavila priopćenje oko stravičnog zločina koji se dogodio u Zagrebu

“Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja.

Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.”

Otac koji je ubio troje djece, a onda se pokušao ubiti trovanjem, prebačen je u KBC Sestre milosrdnice. Na intenzivnoj je njezi.

Troje anđela otišlo je u zagrljaj Gospodinu, neka se više nikad ne ponovi.

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL