Naslovnica Crna Kronika Ovo je osumnjičenik za ubojstvo u Lidlu, svjedoci prepričali što je sve...

Ovo je osumnjičenik za ubojstvo u Lidlu, svjedoci prepričali što je sve prije napada vikao

Za ubojstvo prodavačice iz Lidla sumnjiči se Željko Đekić – Lika. Na pod su ga bacili mladići koji su se tu zatekli i zaštitar, evo i ostalih detalja zločina koji je šokirao Dalmaciju.

 

 

Saznajemo identitet ubojice iz Lidla, radi se o Željku Đekiću (54) zvanom Lika iz Splita. Sa žrtvom V.P. (44) ima zajedničko dijete, ali nisu bili u vezi u poslijednje vrijeme. Policija ga do sada nema evidentiranog kao počinitelja kaznenih djela, niti kao obiteljskog nasilnika.

Sve više detalja o strašnom napadu nožem izlazi na svjetlo dana. Nesretna žena je malo prije 15 sati u trgovini na Poljičkoj cesti slagala artikle na policu kada joj je prišao bivši partner.

Prvo je verbalno napao, a zatim je nasrnuo hladnim oružjem.

– Vikao je na nju:”Nisi mi dala vidit dite tri miseca!” Onda je počeo ubadati i nisam više mogla gledat – priča nam svjedokinja.

Prema prvim podacima, 43-godišnjakinja je ubodena 15 puta. Odmah je prevezena u KBC Split, ali je preminula nedugo nakon napada.

Ubojicu je svladao zaštitar Lidla uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod. Policija provodi očevid na mjestu događaja, a krenuli su u pretragu stana na Zlodrinoj poljani gdje živi ubojica, piše Slobodna Dalmacija.

Ubojica i žrtva su navodno bili u brakorazvodnoj parnici, ali za taj podatak još uvijek nemamo potvrdu.

 

 

Hercegovački  portal