Naslovnica Sport Povratak Mirka Alilovića! Legenda opet igra za reprezentaciju

Povratak Mirka Alilovića! Legenda opet igra za reprezentaciju

20, siječnja Hrvatska u 1. kolu drugog kruga igra protiv Crne Gore, a dva dana poslije suparnik Hrvatskoj je i Danska.

 

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat pozvao je Mirka Alilovića da se vrati Kaubojima. Poziv je došao nakon što je vratar Mate Šunjić završio pozitivan na koronavirus.

– Na brzom antigen testiranju pozitivan je bio vratar Mate Šunjić. Dugo iščekivanje službene potvrde, odnosno rezultata PCR-a, potvrdilo je prvotni rezultat, ali nažalost ne samo jedan, jer pozitivan je i Nikola Grahovac. Tako se još dvojica hrvatskih reprezentativaca pridružuju dugoj listi COVID-19 pozitivnih igrača. Još nisu stigli rezultati PCR testiranja za sve igrače i članove stručnog stožera te postoji opravdana sumnja da bi broj pozitivnih rezultata mogao biti i veći, objavio je HRS.

Naknadne je pozive Horvat poslao i Kristijanu Pilipoviću, Dominiku Kuzmanoviću, Ivanu Sliškoviću, Mateu Marašu, Vladi Matanoviću i Veronu Načinoviću.

Dio navedenih igrača bit će u konkurenciji već za prvu utakmicu drugog kruga, dok je ostatak osiguranje ako se pojavi COVID-19 na određenim kritičnim pozicijama u momčadi.

Naime, 20. siječnja Hrvatska u 1. kolu drugog kruga igra protiv Crne Gore, a dva dana poslije suparnik Hrvatskoj je i Danska. Još dvije utakmice slijede nakon toga, i to 24. siječnja protiv Islanda, a 26. siječnja protiv Nizozemske.

 

Hercegovački portal