Naslovnica Istaknuto Ponovno organiziramo izbor najpoželjnijeg Hercegovca neženje

Ponovno organiziramo izbor najpoželjnijeg Hercegovca neženje

Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara, drugu godinu za redom organizira manifestaciju: “Biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

 

Prijave za natjecanje u projektu pod nazivom “Biramo najpoželjnijeg neženju Hercegovca” su otvorene od 05.ožujka/marta 2022. godine i trajat će 20. ožujka 2022.godine. Nakon toga kreće glasovanje.

Osnovni uvjet za natjecanje je da je prijavljeni kandidat Hercegovac bez obzira na mjesto stanovanja. Mogu se nominirati slobodni momci, rastavljeni i udovci.

Nominacije se zaprimaju isključivo putem e-mail adrese: hercegovkagodine@gmail.com

Gdje je uz nominaciju potrebno navesti sljedeće podatke kako bi nominacija bila uvažena:

1. Da posjedujete suglasnost osobe koju nominirate

2. Njegovo ime i prezime

3. Trenutačno mjesto boravka

4. Zanimanje

5. Fotografija

6. Navesti u par riječi ili rečenica koje su to dobre osobine koje krase tog kandidata,

7. Upisati njegov trenutačni status (momak, rastavljen, udovac),

8. E-mail adresu od kandidata.

Treba napomenuti da maloljetni kandidati nemaju pravo sudjelovanja.

“Zadovoljstvo nam je što drugu godinu za redom organiziramo izbor “Najpoželjniji Hercegovac neženja” Dvije pandemijske godine straha, brige i neizvjesnosti su uvelike utjecale na psihičko stanje ljudi.

Još pandemija službeno nije gotova, a sa svih strana se čuje “zveckanje oružja” što dodatno doprinosi kolektivnom ludilu.

Stoga evo i ovim izborom nastojimo unijeti koliko toliko pozitive, radosti, zabave, ali promovirati naše kršne Hercegovce. Svima nam je bez dvojbe potrebno što veselijih događaja i nečega što će nam misli skrenuti sa crnih i ružnih tema.

Sam podatak da svakodnevno izuzetno veliki broj ljudi traži stručnu psihološku pomoć, jasan je pokazatelj tegobnog vremena.

Najranjivija skupina su upravo osobe koje nemaju partnere (neovisno o starosnoj dobi) i ta samoća im u svemu tomu otežava svakodnevicu.

Stoga je i ovaj projekt upravo prilika da netko na njemu prepozna svog budućeg supruga. Uz sve to se želimo zabaviti i našu Hercegovinu promovirati u što ljepšem svijetlu.

Hercegovina je rasadnik kršnih i čestitih momaka – ne sumnjamo da će manjkati nominacija.”, – kazala je Daniela Škegro predsjednica Organizacijskog odbora izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja”

Medijski partneri projekta su portali:
Hercegovka.net
Hercegovački.portal

 

Hercegovački portal