Naslovnica Istaknuto Čapljina: Upriličeno svečano otvaranje stadiona “Mićin odboj” u Čeljevu

Čapljina: Upriličeno svečano otvaranje stadiona “Mićin odboj” u Čeljevu

U Čeljevu je danas upriličeno svečano otvaranje renoviranog stadiona “Mićin odboj”.

 

 

Stadion je proteklih mjeseci dobio jedno novo, ljepše i uređenije ruho. Da bi se ostvario ovakav rezultat bilo je potrebno puno rada, dobre volje ali ponajviše ljubavi prema ovome klubu i ovome mjestu. Zahvaljujući potpori grada Čapljine na čelu s gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem, kao i mnogobrojnim sponzorima i donatorima, uz današnju utakmicu 11. kola prve Županijske lige s HNK Kruševo, Čeljevo proslavlja i otvaranje rekonstruiranog stadiona.

Voditeljica programa bila je Ana Miletić.

Po otvaranju ceremoniji uručena je plaketa najboljem igraču i najboljem igraču nogometne Premijer lige BiH Santosu Wagneru koji trenutno u svojim poznim igračkim godinama nosi dres HNK Kruševo.

Nakon toga okupljenima se obratio predsjednik NK Neretva 2020 Čeljevo Staniša Karačić riječima:

“Prije svega pozdrav svima.

Baš mi je drago što ste se okupili u ovom broju. Ovdje smo mi glavni ‘krivci’ što smo ovo sve napravili. Nadam se da ste sretni kao što sam ja danas sretan.

Ovom prilikom se želim zahvaliti svim našim sponzorima, velikim i malim. Kada kažem velikim jedno ime moram izdvojiti a to je dr. Smiljan Vidić koji je u nama prepoznao radnike koji će nešto napraviti. Ovom prilikom vam još jednom zahvaljivam što ste došli bodriti nas.”

Nakon predsjednika NK Neretva 2020 Čeljevo uz pozdravne riječi okupljenima se oratio gradonačelnik Vidić:

“U Čeljevo je meni uvijek lijepo doći. Vi znate da ja često dođem ovdje ne kao gost, ja se ovdje ne osjećam gostom nego domaćinom. Uvijek vidim meni drage ljude. Danas sam vidio meni posebno drage ljude koji nisu često u Čeljevu ali danas su tu jer ipak je danas jedan poseban dan.

Zahvala i pohvala domaćinima i organizatorima. Zahvala što su me pozvali na ovaj današnji dan jer ovo je ipak velika stvar nakon toliko godina ponovno smo ovdje na ‘Mićinom odboju’ gdje ćemo moći uživati u nogometnim natjecanjima. Pohvala zbog ovoga što je sve ovdje napravljeno. Pohvala svim ljudima koji su u različitim fazama sudjelovali u realizaciji ovoga projekta na bilo koji način a bilo ih je jako puno.

Ono što ja mogu reći u svoje ime, mi ćemo i dalje stajati uz NK Neretva 2020 Čeljevo i Čeljevo kao mjesnu zajednicu a svima vama želim ono što nam je danas najpotrebnije a to je mir i zdravlje. Svako dobro vam želim i živjeli.”

Nakon svečanog otvaranja renoviranog stadiona “Mićin odboj” gradonačelnik dr. Smiljan Vidić izveo je početni udarac u dresu NK Neretva 2020 Čeljevo.

Tijekom današnje utakmice posjetitelji su mogli dati svoju potporu NK Neretva 2020 Čeljevo kupnjom članske iskaznice, majice ili kupnjom sjedećeg mjesta na tribini stadiona koji sada broji 200 mjesta.

Posjetitelji su uz svečano otvaranje i utakmicu županijske lige mogli uživati i u odličnoj gastronomskoj ponudi, piše  Đaka city.

 

 

Hercegovački portal