Naslovnica Društvo General Ljubo Cesic Rojs iskazao javnu potpora kandidatima i kandidatkinjama na listama...

General Ljubo Cesic Rojs iskazao javnu potpora kandidatima i kandidatkinjama na listama HNS-a BiH

General Ljubo Cesic Rojs iskazuje javnu potpora kandidatima i kandidatkinjama na listama Hrvatskog narodnog Sabora BiH a posebno Borjani Krišto kandidatu za Hrvatskog Člana Predsjedništva.

 

Dragi moji Hrvati i Hrvatice, u ovim teškim i  sudbonosnim vremenima, povjesno   možda najodgovornijim za Hrvate u Bosni i Hercegovini, gdje ste izloženi svakom vidu političke obespravljenosti i omalovažavanju identiteta hrvatskog naroda u BiH.

Suosjećam sa svojim narodom, promičem i objašnjavam na svakom koraku situaciju svima koji je baš i ne shvaćaju, živim za političku samostalnost svoga naroda u BiH.

  Zajedništvo koje ste politički  ugradili u HNS je okvir koji će jedino  dovesti do pobjede hrvatskog političkog korpusa u nepravednoj  borbi “brojkama i medijskim udarima”

Potporu vrha vojne i državne vlasti Republike Hrvatske imate i ustrajnost u zastupanju istine u RH i EU od svih  zastupnika RH To je zaista pohvalno i  otvara mogućnost  kroz  vrijeme  za pravedno rješenje “gordijevog čvora: tri naroda u dva entitea i jednoj državi” Očita i vjerodostojna potpora  Predsjednika Milanovića i Premijera Plenkovića je pokazatelj važnosti i težine problema  političke opstojnosti Hrvata u BiH.  Zajedno usmjereni ka jednom cilju  ste najsnažniji i važno je održati taj politički okvir .

Upoznat sam s tragičnim slučajem stradanja tročlane obitelji iz Ortiješa u Mostaru, s bolom u srcu ožalošćenim iskazujem sućut a poginulim pokoj vječni. Žiteljima Mostara, dao Bog da se takve tragedije nikad i nikom ne ponove.

Od srca veliki vojnički pozdrav svima  uz  zapovijed:  iziđite svi na Izbore, budite birači, imate izbora, sačuvajte opstojnost Hrvata koja je krvlju obranjena.

Doživotni izaslanik Tuđmanov i Šuškov i ratni Hrvatski general Rojs

Hercegovački portal