Naslovnica Politika Do sada je bilo odeš na Vlašić, narežeš malo sira, uzmeš čokaljčić...

Do sada je bilo odeš na Vlašić, narežeš malo sira, uzmeš čokaljčić i udri odozgo

Lider Naroda i pravde Elmedin Konaković: Do sada je bilo odeš na Vlašić, narežeš malo sira, uzmeš čokaljčić i udri odozgo, e mi nećemo tako.

 

Direktor OSA-e Osman Mehmedagić Osmica ima budžet kojim on raspolaže iz kojeg plaća neke novinare da mene sotoniziraju i šire laži i dezinformacije, kao i neke opasne momke. Jedan od tih novinara je i Avdo Avdić (vlasnik portala Istraga.ba) izjavio je gostujući večeras u emisiji Face tv lider Naroda i pravde Elmedin Konaković, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

On je kazao kako će nova vlast čim se uspostavi smjeniti Mehmedagića, a onda će se otkriti kako je sve taj čovjek zlorabio resurse OSA-e.

Konaković je kazao i da je SDA na kriminalan način došla do 12 izaslanika u Bošnjačkom klubu Doma naroda.

-Tužiteljstvo ima sve dokaze kako su kupovani zastupnici u Goraždanskom, Tuzalsnkom i Posavskom kantonu. Kad se uspostavi nova vlast nestat će pritiska i pošteni i časni tužitelji će moći pokrenuti istrage, kazao je Konaković.

Ponovio je da Osmorka i bez NES-a i Stranke za BiH ima vežinu, 23 zastupnika u Zastupničkom domu da izabere novo Vijeće ministara već idući tjedan. Također Osmorka, dodao je ima većinu i u oba doma Federalnog parlamenta.

Konaković je naglasio kako je pristup Osmorke razgovori, dogovori i suradnja, a ne konflikti.

– Do sada je bilo odeš na Vlašić, narežeš malo sira, uzmeš čokaljčić i udri. E mi nećemo tako, kazao je Konaković aludirajući na protuustavnog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Cijeli intervju pogledajte u nastavku:

Hercegovački portal