Naslovnica Promo Postani “Najpoželjniji Hercegovac neženja”

Postani “Najpoželjniji Hercegovac neženja”

Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara već treću godinu organizira manifestaciju “Biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju”, a mogu se nominirati slobodni momci, rastavljeni i udovci.

 

 

Glavni je uvjet za prijavu da je kandidat Hercegovac bez obzira na mjesto stanovanja, a prijave su otvorene do 7. travnja, nakon čega slijedi glasovanje

Mogu se nominirati slobodni momci, rastavljeni i udovci, a nominacije se zaprimaju isključivo putem e-mail adrese: hercegovkagodine@gmail.com “Uz nominaciju potrebno je da posjedujete suglasnost osobe koju nominirate, njegovo ime i prezime, trenutačno mjesto boravka i zanimanje.

Također, potrebno je priložiti fotografiju i navesti u par riječi ili rečenica koje su to dobre osobine koje krase tog kandidata. Osim toga, potrebno je upisati njegov trenutačni status (momak, rastavljen, udovac) i e-mail adresu od kandidata”, naveli su organizatori u pozivu.

Dodaju kako je Hercegovina “rasadnik” dobrih, čestitih, poštenih, zgodnih i vrijednih ljudi te se i ove godine nadaju velikom broj nominiranih. “Kroz ovu manifestaciju, osim što činimo vrijeme veselijim i optimističnijim, također promoviramo našu Hercegovinu, ljude i običaje ovog posebnog kraja”, kazala je Daniela Škegro, predsjednica Organizacijskog odbora izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja”.

Medijski partneri projekta su:
Hercegovka.net
Hercegovački.portal

Hercegovački portal