Naslovnica Društvo Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja

Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja

Grad Čapljina i Kuharska udruga „Čapljina“ organiziraju manifestaciju Čapjina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja.

 

 

Navedena manifestacija će se održati u nedjelju, 21. Svibnja 2023.g. u Čapljini na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18:00h.

Posjetitelji će biti u prilici kušati autohtona jela Hercegovine, a pritom se upoznati sa načinom pripreme i recepturom. Pored svježe pripremljenih jela, moći će se kušati i unaprijed pripremljena karakteristična jela i namirnice Hercegovine.

Za istaknuti je da će svoju priliku za predstavljanje široj javnosti imati i domaći OPG proizvođači i obrtnici sa svojim vrhunskim „homemade“ proizvodima.

Uvjereni smo da će svatko uspjeti pronaći ponešto za sebe. Za najmlađe posjetitelje su osigurane razne zabavne, edukativne i kreativne radionice…

Moći će se uživati u nastupima glazbenih izvođača raznih stilova, listu izvođača predvodi popularni Riječki band Let3, te domaće snage HKUD „Zora“ Struge-Gorica, Vokalni sastav „Neretvani“, Matea Kapular, Sax.It.Up i DJ Kale.

Hercegovački portal