Naslovnica Sport UEFA objavila kad počinje prodaja ulaznica za Euro 2024.

UEFA objavila kad počinje prodaja ulaznica za Euro 2024.

Kvalifikacije za Euro 2024. tek ulaze u svoj finiš, ali UEFA je već objavila detalje oko prodaje ulaznica za europsku smotru kojoj će od 14. lipnja do 14. srpnja iduće godine domaćin biti Njemačka.

 

U utorak 3. listopada počinje prodaja ulaznica, a navijači se imaju priliku prijaviti putem UEFA-ine službene platforme.

Iz UEFA-e ističu da su razvili program prodaje ulaznica nastavljajući stavljati navijače na prvo mjesto. Više od 2.700.000 ulaznica bit će dostupno navijačima momčadi sudionika i široj javnosti, neke po cijenama već od 30, a neke od 60 eura. Navijači mogu kreirati svoj račun za ulaznice i biti spremni za početak prodaje.

Stotine tisuća Hrvata u gradovima i na stadionima

Zahtjevi za ulaznice se mogu podnijeti u razdoblju između 3. i 26. listopada. Sve ostale bitne informacije možete saznati OVDJE.

Na Euru u Njemačkoj očekuje se prava invazija hrvatskih navijača, vjerojatno najveća dosad na jednom velikom natjecanju kad su u pitanju Vatreni.

Pored mnogih iz domovine, na stadionima i u gradovima će biti i stotine tisuća Hrvata koji žive u Njemačkoj i koji jedva čekaju vidjeti Luku Modrića, Ivana Perišića i ostale izabranike Zlatka Dalića u pohodu na europsko zlato.

Hercegovački portal