Naslovnica Politika Mostar: Napadi komunjara na gradonačelnika Maria Kordića jer im je rekao što...

Mostar: Napadi komunjara na gradonačelnika Maria Kordića jer im je rekao što ih ide

Nakon što je gradonačelnik Mostara prozvao tkz antifašiste koji su iz raznoraznih ‘pripizdina’ stigli u Mostar i rekao im ono što im očigledno nije sjelo, reagirali su skoro svi unitaristi iz Sarajeva koji znaju sva slova kako bi eto obranili partizaniju a docirali gradonačelniku Kordiću.

 

Nekima je jako teško prihvatiti istinu da su partizani činili zlodjela u ratu a njihovi sljedbenici komunisti su na ovim prostorima vladali 45 godina i nisu zadobili veće simpatije naroda, posebno hrvatskog, nisu zadobili uopće. Hrvati znaju za strašne zločine koje je ta Titova banda činila po Hercegovini ubijajući nedužan narod i svećenike.

Svi oni koji ovih dana pišu i pisat će nekakve svoje kritike prema gradonačelniku Kordiću jednostavno trebaju znati da ta ekipa nikad neće biti prihvaćena među hrvatskim narodom u Hercegovini jer za to postoje debeli razlozi. Nitko to neće promijeniti ni SUBNOR, ni tkz.antifašisti niti Igor Stojanović i njemu slični.

Partizani i komunisti nikad neće biti simpatični hrvatskom narodu u Hercegovini kao i hrvatskom narodu u cijeloj BiH.

Podsjećamo da je gradonačelnik Mostara pristigle komuniste upozorio da nose neprihvatljive i omražene simbole komunizma te da je ta ideologija pobijeđena.

Lažni moralizatori krivotvore povijest i porukama podjela nastoje unijeti nemir u naše društvo

Hercegovački portal