Naslovnica Promo Pritvoren muškarac koji je prijetio legendarnom Blažu Sliškoviću i obitelji

Pritvoren muškarac koji je prijetio legendarnom Blažu Sliškoviću i obitelji

Pritvoren jer je ugrožavao sigurnost i oštetio stvari članova obitelji S. iz Mostara. Sud u Mostaru odredio je jednomjesečni pritvor 31-godišnjem muškarcu koji je upućivao prijetnje smrću nekadašnjem igraču i treneru splitskog Hajduka, Veleža i Zrinjskog, Blažu Sliškoviću i članovima njegove obitelji.

 

Kako je priopćeno iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, pritvor je određen B.G. iz Mostara zbog optužbi da je ugrožavao sigurnost i oštetio stvari članova obitelji S. iz Mostara.

Mediji navode da je u pitanju nasilnik koji je prijetio Blažu Sliškoviću i njegovoj obitelji. Tužiteljstvo je predložilo sudu, što je sud prihvatio, da se pritvor odredi osumnjičenom B.G. zbog opasnosti da će ponoviti kaznena djela. Dodali su kako su posebno zabrinjavajuće izrečene prijetnje, za što se može izreći kazna veća od tri godine zatvora.

Mediji su ovoga tjedna najprije objavili da je jedna osoba upućivala prijetnje smrću Blažu Sliškoviću Baki, nekadašnjem nogometnom igraču i treneru.

Slišković je kao igrač u karijeri nastupao za Hajduk iz Splita, Olympique Marseille, Pescaru Lens, Rennes, te Velež, gdje je potekao, i Zrinjski iz Mostara.

S klupe je vodio reprezentaciju BiH, Hajduka i Zrinjskog i niz drugih nogometnih momčadi.

Hercegovački portal