Naslovnica Sport Pogledajte koga Hajduk vodi na gostovanje u Hercegovinu

Pogledajte koga Hajduk vodi na gostovanje u Hercegovinu

Hajduk ne miruje na reprezentativnoj pauzi pa sutra gostuje kod Zrinjskog u Mostaru.

 

 

Trebala bi to biti prava nogometna fešta u Hercegovini, a trener Mislav Karoglan danas je odabrao igrače koje će voditi na tu prijateljsku utakmicu.

Za susret s Plemićima konkuriraju ukupno 26-orica igrača, a među njima ima i novih, mladih lica; vrijedi, recimo, istaknuti prisustvo kadeta Branimira Mlačića.

Pozvani su sljedeći igrači:

 Ivan Lučić, Lovre Kalinić, Anthony Kalik, Vadis Odjidja-Ofoe, Nikola Kalinić, Marko Livaja, Yassine Benrahou, Fahd Moufi, Josip Elez, Rokas Pukštas, Leon Dajaku, Filip Krovinović, Dino Mikanović, Zvonimir Šarlija, Šimun Hrgović, Mateo-Jurić Petrašilo, Frane Bobanović, Marino Skelin, Ivan Krstanović, Mateo Bačić, Branimir Mlačić, Ivan Pavela, Josip Brekalo, Emir Sahiti, Francisco Ferro i Filip Čuić.

HŠK Zrinjski Mostar Reprezentativnu stanku iskoristit ćemo za prijateljski susret s HNK Hajduk Split koji je na rasporedu ovog petka od 17:30 na Stadionu HŠK Zrinjski.
Ulaznice možete osigurati u Fan shop Zrinjski po cijeni od 10 KM za odrasle te 5 KM za djecu do 14 godina. Za vlasnike sezonskih ulaznica, ulaz je slobodan.