Naslovnica Život Dinamo poziva navijače na proslavu 113. rođendana

Dinamo poziva navijače na proslavu 113. rođendana

Dinamo pozvao navijače na proslavu 113. rođendana. Bit će i druženje s prvotimcima.

 

Dinamo u petak obilježava svoj 113. rođendan.

Tom su prigodom pozvali navijače da sudjeluju s njima u proslavi.

“GNK Dinamo ovog petka, 26. travnja slavi 113. rođendan, a klub je povodom toga organizirao veliku proslavu.

Pozivamo sve navijače, simpatizere kluba i sve kojima je plava boja u krvi, da ovog petka dođu na Cvjetni trg i da zajedno s našim prvotimcima proslavimo rođendan kluba!

Na Cvjetnom trgu očekuje vas bogat zabavni program, koji počinje u 18 sati, a rođendansko druženje svojim će nastupom otvoriti i uljepšati Zagrebačke mažoretkinje.

Također, svi zainteresirani entuzijasti moći će pokazati svoje nogometne vještine na nogometnom turniru u kavezu, tzv. “cage football”, kao i na turniru u stolnom nogometu. Prisutni će biti i info pult članstva, kao i info pult naše Zaklade “Nema predaje”.

Očekuje vas i romantična priča o počecima, povijesti i značaju našeg kluba koji su predstavljeni u knjizi “Kibici purgera”, a šlag na tortu bit će dolazak Dinamovih prvotimaca i legendi koje će se družiti i fotografirati s okupljenima na eventu.

Ne propustite ovu priliku, zabavite se i proslavite Dinamov rođendan na Cvjetnom trgu i steknite vrijedne uspomene prilikom druženja s našim prvotimcima!”, poručili su iz Maksimira.

Hercegovački portal