Naslovnica Društvo Čapljina: Započeo 8. Međunarodni seminar klasične glazbe ARDEA 2024.

Čapljina: Započeo 8. Međunarodni seminar klasične glazbe ARDEA 2024.

Foto: Hercegovački portal

S velikim zadovoljstvom najavljujemo početak Međunarodnog seminara klasične glazbe ARDEA 2024, koji će se održati od 29. lipnja do 6. srpnja. Ove godine, seminar će ugostiti profesora Gorana Končara, violinista s međunarodnom karijerom.

 

 

Profesor Goran Končar, jedan od najistaknutijih pedagoga današnjice, vodit će seminar i pružiti sudionicima jedinstvenu priliku za učenje. Njegova stručnost i posvećenost glazbenoj edukaciji osigurat će visokokvalitetno iskustvo za sve sudionike. Polaznici će imati priliku raditi s profesorom Končarom na usavršavanju svojih tehničkih vještina i umjetničke interpretacije, kroz intenzivan i inspirativan rad.

Pozivamo sve prijavljene da se pripreme za tjedan pun glazbenog usavršavanja i inspiracije. Radujemo se zajedničkom stvaranju glazbenih trenutaka koji će obogatiti sve sudionike, kako glazbeno, tako i osobno.

Osmo izdanje Međunarodnog seminara klasične glazbe ARDEA stiže u Čapljinu ovog ljeta, a ugostit će desetak istaknutih glazbenih umjetnika i vrhunskih instrumentalnih pedagoga te veliki broj polaznica i polaznika iz cijele Europe. Centar za Obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina pokazao se kao ozbiljan i visoko profesionalan organizator, a ARDEA seminari već su nadaleko poznati te se nalaze na kartama mnogih važnih umjetnica i umjetnika.

Ljetni majstorski ciklus započinje seminarom za violinu pod vodstvom već poznatih imena, profesorice Irene Kaleb i profesora Gorana Končara.

Seminar će se održavati od 29. lipnja do 6. srpnja u prostorijama Centra za obrazovanje i kulturu “AKADEMIJA” Čapljina.

Ljetni majstorski ciklus započinje seminarom za violinu pod vodstvom već poznatih imena, profesorice Irene Kaleb i profesora Gorana Končara.

Hercegovački portal