Naslovnica Kultura Čapljina: U crkvi sv. Franje Asiškog održan violinistički recital Noami Konforta

Čapljina: U crkvi sv. Franje Asiškog održan violinistički recital Noami Konforta

U sklopu 8. Međunarodnog seminara klasične glazbe ARDEA 2024, koji se odvija u Centru za obrazovanje i kulturu „Akademija” Čapljina, sinoć se u Čapljini u crkvi sv. Franje Asiškog održao violinistički recital mlade violiniste, ovogodišnje polaznice ARDEA Masterclassa, Noami Konforta, kao gošća nastupila je Laura Jovanović.

Zaljubljenici u zvuk violine moći će uživati u još jednom završnom koncertu sudionika seminara za violinu, pod vodstvom profesorice Irene Kaleb i profesora Gorana Končara, koji će se održati večeras u crkvi svetog Franje Asiškog u Čapljini a upriličit će ga polaznici seminara violine. Koncert započinje u 20 sati a u laz je slobodan.

 Međunarodni seminar klasične glazbe Ardea osnovan 2017. godine preko Centra za obrazovanje i kulturu „Akademija” Čapljina, Međunarodni seminar klasične glazbe „Ardea” svake godine u dva ciklusa kontinuirano održava majstorske radionice i umjetničke koncerte sa svim svojim entuzijazmom i senzibilitetom prema mladim glazbenim generacijama.

Naš ARDEA program uključuje četiri instrumentalna kursa – za violinu, klavir, flautu i gitaru, deset renomiranih predavača, stručnu umjetničku i organizacijsku podršku kao i odlične uvjete za rad, vježbanje ili druženje. Doživi transformativnu moć glazbe koja nas povezuje jedne s drugima, ali i sa svijetom oko nas.

Hercegovački portal je Medijski pokrovitelj 8. Međunarodnog seminara klasične glazbe ARDEA 2024.

Hercegovački portal