Naslovnica Društvo Mobile Rock School stiže i u Čapljinu

Mobile Rock School stiže i u Čapljinu

Nakon održane radionice u Širokom Brijegu i Konjicu, Mobile Rock School stiže i u Čapljinu u suradnji s Centrom za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina.

Mobile Rock School je projekt pokrenut od strane Mostar Rock School. Odabrali smo 10 gradova koje će obići bend coach-evi. Tim predavača će održati radionice s mladima koji imaju bend ili sviraju neki instrument, te na ovaj način želimo proširiti iskustvo i znanje tamo gdje je ono manje pristupačno iz prve ruke.

Radionica će se održati u Gitara klubu „GELENDERI“ – Čapljina, 24. studenog 2018. godine s početkom u 12:00 h, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže. Kontakt broj: 063 321 893 E-mail:booking@mostarrockschool.org|akademija.capljina@tel.net.ba

Uz Mostar Rock School projekt podržava i Federalno ministarstvo kulture i sporta. Mostar Rock School Booking (MoRS Booking) doprinosi razvoju muzičke scene u Bosni i Hercegovini, potiče rad mladih muzičara i muzičkih profesionalaca i stvara nove prilike i izazove u muzičkoj industriji. Projekt podržava Vlada Švicarske i Ambasada Kraljevine Norveške a provodi ga Mostar Rock School Booking.