Naslovnica Društvo Željko Komšić je alkoholičar i propali političar

Željko Komšić je alkoholičar i propali političar

Komšić je pušio 3 do 4 jointa svaki dan, a vikendom je uzimao kokain i žestice u većim količinama. Međutim kako kaže Ivo Andrić…”gdje počinje Bosna tu prestaje svaka logika…”…ipak danas imamo definitivno demaskiranu situaciju o percepciji tzv. samoproglašenih progresivnih snaga u očima američke administracije… pjandure, spletkaroši, sebični karijeristi, kafandžije, diletanti, neprofesionalni i drski primitivci… sve su to opisi Željka Komšića i njegovog kabineta.

Dosadašnja iskustva sa Željkom Komšićem i njegovim kabinetom pokazala su da oni ne posjeduju političku zrelost ni ozbiljnost potrebnu za djelotvorno rješavanje problema. Jednostavnom analizom, tj.pogledom na kartu gdje većinski žive Hrvati a gdje je Komšić dobio najviše glasova, može se zaključiti da je Komšić gotovo sve glasove dobio od Bošnjaka.

Vođa Demokratske Fronte u BIH Željko Komšić  smatra da ta država treba protiv Republike Hrvatske BIH posredstvom državnog tužiteljstva podnijeti tužbu pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu. Pored svega navedenoga treba znati da je “Hrvatski član Predsedništva” Bosne i Hercegovine Željko Komšić u svoj kabinet u zgradi državnog vrha u Sarajevu vratio portret Josipa Broza Tita, kojeg je tamo držao tokom dva svoja ranija mandata, a portret je bio uklonijen kada je kabinet koristio Dragan Čović.

Tekst: MČ