Naslovnica Istaknuto NEMA TU SLUČAJNOSTI!?

NEMA TU SLUČAJNOSTI!?

Za Tomu Horvatinčića znamo da je bio na liniji udbe još od Požege. Sve ostalo je nadogradnja na ovu priču.

Pa tako u tu priču u jeku svih afera upada makedonski kosovar famozni Toni ‘vježbaj pizda ti materina’. Upravo taj makedonski kosovar Taljat Salemani – Toni je bio (je) suradnik službe državne sigurnosti kojeg je u posao uveo Tomislav Horvatinčić s kojim i danas prijateljuje (video u prilogu). Na preporuku udbe dobio je posao u pošti, uža specijalnost prisluškivanje telefona (priznao je da je radio u pošti na telefonima).

Restoran koji tvrdi da je fin u rukama njegova prijatelja Tome Horvatinčića se zvao Babilon, bio je najprisluškivaniji objekt u Jugi. Tamo su se skupljali političari, kulturnjaci, športaši i sve ih se prisluškivalo.

[JESU LI HRVATI OPET POPUŠILI IGRU?]Za Tomu Horvatinčića znamo da je bio na liniji udbe još od Požege. Sve ostalo je nadogradnja na ovu priču.Pa tako u tu priču u jeku svih afera upada makedonski kosovar famozni Toni 'vježbaj pizda ti materina'. Upravo taj makedonski kosovar Taljat Salemani – Toni je bio (je) suradnik službe državne sigurnosti kojeg je u posao uveo Tomislav Horvatinčić s kojim i danas prijateljuje (video u prilogu). Na preporuku udbe dobio je posao u pošti, uža specijalnost prisluškivanje telefona (priznao je da je radio u pošti na telefonima).Restoran koji tvrdi da je fin u rukama njegova prijatelja Tome Horvatinčića se zvao Babilon, bio je najprisluškivaniji objekt u Jugi. Tamo su se skupljali političari, kulturnjaci, športaši i sve ih se prisluškivalo.Onda jel slučajnost da ovaj službenik udbe okrivi bolesnike za bolesni i koruptivni zdravstveni sustav? Jel slučajnost da se pod normalno u hrvatski eter i javnost uvela na mala vrata psovka 'pizda ti materina' kao poštapalica, a hrvatski narod je katolički? Jel slučajnost da se on pojavio u doba afera 'SMS' ili 'Nabavka borbenih aviona' ili 'Uvođenja Verbalnog delikta' ili 'Ukidanja zakonski provedenih referenduma!'? NEMA TU SLUČAJNOSTI!

Posted by Tomislav Martek on Petak, 1. Februar 2019.

Onda jel slučajnost da ovaj službenik udbe okrivi bolesnike za bolesni i koruptivni zdravstveni sustav? Jel slučajnost da se pod normalno u hrvatski eter i javnost uvela na mala vrata psovka ‘pizda ti materina’ kao poštapalica, a hrvatski narod je katolički? Jel slučajnost da se on pojavio u doba afera ‘SMS’ ili ‘Nabavka borbenih aviona’ ili ‘Uvođenja Verbalnog delikta’ ili ‘Ukidanja zakonski provedenih referenduma!’?

Horvatinčićev uspon počinje davno prije neovisnosti Hrvatske, otvaranjem restorana Babylon na samom rubu Samobora, prema Zagrebu. Novac – 280.000 maraka – je, kaže, zaradio konobarenjem u Njemačkoj u koju je kao mladić emigrirao. No, kako bi za nepune četiri godine konobarenja netko zaradio takav novac? Istina je, kažu upućeni, nešto drugačija.

 

Hercegovački portal/Tomislav Martek