Naslovnica Istaknuto Džaferović poručio narodu: Bošnjaci moraju biti spremni da ponovo brane Bosnu ako...

Džaferović poručio narodu: Bošnjaci moraju biti spremni da ponovo brane Bosnu ako zatreba

Predsjedavajući predsjedništva BiH Šefik Džaferović oglasio se na sve učestalije napade srpske i hrvatske strane na integritet BiH te je izjavio da “Bošnjaci moraju biti spremni da ponovo brane BiH ako zatreba”.

 

Bošnjaci moraju svatiti da ako pobijede struje koje ne žele SDA u vlasti možda neće više biti ni BiH pa se zato moraju pripremiti da je brane rekao je Džaferović za medije!

Da stvar bude još gora Šefik pod neprijateljima BiH i onima koji žele da je unište upravo misli na one (HDZ i SNSD) sa kojima SDA ide u koaliciju na državnom i federalnom nivou!   Šta to znači?    To znači da je i SDA učesnik u uništenju BiH time što koalira sa njenim neprijateljima umjesto da ako ne može napraviti  vlast ode u opoziciju.

Problem je taj što se SDA ne može odreći raznih firmi gdje ima svoje ljude kao i upravnih odbora preko kojih se finansira.

 Na kraju dolazimo do zaključka da Džaferović radi na bacanju magle i zamazivanju očiju Bošnjačkom narodu skupa sa svojim mentorom Izetbegovićem dok sa druge strane grli neprijatelje BiH i sa njima ide u koaliciju samo zbog interesa.