Naslovnica Politika Povampireni Lagumdžija komentirao Gruđanina! Ni Hitler se ne bi postidio njegovih riječi

Povampireni Lagumdžija komentirao Gruđanina! Ni Hitler se ne bi postidio njegovih riječi

Bivši predsjednik SDP-a koji je još početkom novog milenija krenuo s progonom Hrvata i današnji predsjednik SPD-a izjavio da je on u Predsjedništvu imao dva Komšića, dok danas u Predsjedništvu partije sjede Prlić i Boban.

 

Pritom je mislio na Lanu Prlić iz Mostara i Ivana Bobana iz Gruda, a cilj ih je bio omalovažiti pošto se radi o dvoje ljudi povezanih rodbinski s nekdašnjim predsjednikom Vlade Herceg Bosne Jadrankom Prlićem i utemeljiteljem i predsjednikom Herceg Bosne Matom Bobanom.

Lana Prlić mu nije ostala dužna.

Da napomenem da dok je gospodin Lagumdžija bio predsjednik u ožujku/travnju2014.godine, Ivan i ja smo stajali na bini Doma mladih isto ponosno kao i danas.

Žao mi je što je gospodin Lagumdžija nakon jedne kave s Bakirom Izetbegovićem od socijaldemokrate postao fašista.

Gospodine Lagumdžija, kroz svoj politički angažman, nastupe, rad pokazala sam više hrabrosti i ljubavi prema ovoj državi i narodu nego Vi u zadnjih 20 godina.

Žao mi je što slobodno vrijeme provodite razmišljajući o Prlićima, valjda je to neki kompleks iz mladosti.

Kako god, bez obzira na ime i prezime, nacionalnost, vjeru, ja vjerujem samo u podjelu na dobre i loše ljude i zato sam se i učlanila u stranku na čijem ste čelu bili Vi, i za vrijeme Vašeg mandata.

Smatram da su postulati SDP-a ustvari ništa više nego dobar odgoj, a vidim da su neki u trećoj starosnoj dobi zaboravili i odgoj i postulate u koje su se kleli desetljećima.

Vi i gospoda na koju se pozivate ste najodgovorniji što od SDP-a niste napravili stranku koja je jaka u svim dijelovima BiH, pa i u dijelovima gdje Ivan i ja živimo.

I evo još jedna informacija za Vas gospodine Lagumdžija, prvi put ikada SDP ima zastupnika u PDPFBiH iz Gruda, a to je upravo Ivan Boban, pored kojeg ću uvijek ponosno stajati i s kojim ću zajedno raditi i graditi državu za sve nas.

Za ovu i ostale bljuvotine koje je izrekao mi mu opraštamo, a neka moli Boga da mu i on oprosti za sve loše što je godinama radio i govorio – napisala je Prlić.

 

Grude.com