Naslovnica Crna Kronika U Mostaru pucali na kombi srpske folk pjevačice

U Mostaru pucali na kombi srpske folk pjevačice

Pjevačica Maya Berović (32) doživjela je pravu dramu prošle subote. Njezin bend napali su vatrenim oružjem, nakon koncerta u Mostaru. Nepoznate osobe s fantomkama na glavama ispalile su nekoliko metaka i probušile sve četiri gume na kombiju u kojem su se nalazili članovi benda, piše Kurir.

U tom trenutku Maja se nalazila u drugom automobilu i ostala je šokirana kada je vidjela da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi. Nitko od članova benda nije povrijeđen, a ubrzo je došla i policija. Pjevačica je komentirala cijeli slučaj.

 

– Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila što se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam vlastitim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda netko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, nitko ne zna što je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih.

Nitko od nas nije mogao naslutiti da će do ovoga doći, a nitko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvijek čekamo službene rezultate policijske istrage. Izuzetno mi je žao, blago rečeno, neugodnosti koji su doživjeli moji najbliži suradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije službeni epilog – poručila je Maja.