Naslovnica Zanimljivosti “‘Doktor” Vlahov umirio Vesnu Pusić kad je počela pričati protiv Hrvata iz...

“‘Doktor” Vlahov umirio Vesnu Pusić kad je počela pričati protiv Hrvata iz BiH

Dan nakon što je Zoran Milanović u nedjelju poslao poruke drugom bošnjačkom članu Predsjedništva BiH o tome kako ne treba Hrvatima raditi ono što im radi, partizansko – komunistička struja na hrvatskoj dalekovidnici odmah je studio smjestila Vesnu Pusić da komentira događaje u BiH.

 

pak, zahvaljujući voditelju Petru Vlahovu očekivani učinak Pusićeve retorike je izostao. Čak štoviše, Vlahov je do te mjere uništio priču Pusić o BiH da se može zaključiti kako je on samo završio ono što je Milanović jučer započeo.

Pusić je na početku govora o BiH rekla kako je upravo Hrvatska pomogla BiH da učini prvi korak prema EU, odnosno, da preda zahtjev za članstvo, ali je i dodala kako se onda politika službenog Zagreba promijenila. Kada je počela pričati o tome kako Hrvatska daje novac liderima u BiH, a ne narodu, te kako aktualna vlast u RH ne shvaća da Hrvatima neće biti dobro dok cijeloj BiH ne bude dobro i kako su Hrvati krivi za širenje mržnje i napetosti, Vlahov ju je prekinuo i rekao kako se Hrvati ne mogu nazvati kolovođama mržnje u BiH, s čim se Pusić morala složiti.

Zatim je i dodala kako se ne treba prepucavati, a onda je voditelj istaknuto iz BiH dolaze poruke kao što je ona Džaferovićeva kojom je informirao hrvatsku javnost kako “Oluje” ne bi bilo da nije bilo Armije BiH, što ima daleko veću težinu od prepucavanja. Pusić je onda svoju retoriku u potpunosti ublažila i njezina misija ponovnog kriminaliziranja bh. Hrvata je okonačana.

Ovo je samo još jedan pokazatelj koliko pojedinci ili određene političke struje sebi daju truda kako bi držali kontinuitet kriminaliziranja bh. Hrvata i davanja potpore bošnjačkoj političkoj eliti koja od BiH želi napraviti zemlju jednoga naroda. Ovaj put su pogriješili u izboru voditelja koji izgleda znatno bolje razumije stanje u BiH od svoje sugovornice.

Više možete pogledati na linku.

 

Ero.tel