Naslovnica Oglasi Učinite Vaše vjenčanje bajkovitim uz ples na oblacima, prskalice, balončiće…

Učinite Vaše vjenčanje bajkovitim uz ples na oblacima, prskalice, balončiće…

Vjenčanje je događaj koji parovi pamte kao jedan od najljepših događaja u životu, a ono što Vam kao trajno sjećanje na taj poseban dan su fotografije i videozapisi.

Međutim, da bi fotografije i videozapisi, kako to poslovica kaže, govorili više od tisuću riječi, potrebno je pripremiti detalje koji će učiniti Vaše vjenčanje i prvi ples pravom bajkom, što je naša briga.

Jedna od tih briga (doduše, nama ipak slatkih) je i odabir specijalnih efekata uz koje ćete uploviti u bračnu luku jer prvi ples vjerno prikazuje ljubav, radost, sreću, veselje, nježnost, romantiku…

Upravo zato je važno prvi ples, i sve vezano za njega, izgleda bajkovito, kako u tom trenutku, tako i na fotografijama i videozapisima.

Ekipa ”Magic Efects” u svojoj ponudi ima sljedeće:

– Ples na oblacima (niski dim)
– Bezdimne prskalice
– Konfete
– Balončiće

Kada je u pitanju ples na oblacima, radi se o niskom dimu na bazi suhog leda koji se zadržava na podu, a bezdimne prskalice napravit će ugođaj o kakvom ste oduvijek sanjali te omogućiti fotografima i snimateljima da ovjekovječe najljepši trenutak Vašeg zajedničkog života.

Na Vama je samo da se prepustite i uživate u najljepšem danu Vašega života!
U tijeku je i nagradna igra u kojoj najsretniji par može dobiti besplatno ovu uslugu (niski dim i prskalice) na svom vjenčanju. Sve što je potrebno za zaigrati nagradnu igru možete vidjeti u nastavku.

Za ostale detalje i eventualne narudžbe posjetite Facebook stranicu ”Magic Effects”Instagram stranicu ”Magic effects” ili nazovite broj mobitela 063/434-282!

 

Hercegovački portal