Naslovnica Sport Operacija Klagenfurt: Dinamo prema Austriji u srijedu kreće s čak tri različita...

Operacija Klagenfurt: Dinamo prema Austriji u srijedu kreće s čak tri različita autobusa

U Maksimiru klasični ‘deja vu’, hrvatski prvak je u jutarnjim satima odradio još jedno testiranje na koronu. Naravno, sve prema odredbama Uefe, svaka se momčad obavezno mora testirati tri dana prije europskih utakmica. Dinamo danas ima i nekoliko zaraženih igrača, svi su oni također pristupili današnjem testiranju.

 

Osječki poraz dodatno je mobilizirao sve klupske razine, sve misli ‘modrih’ sada su okrenute četvrtku i europskom dvoboju s Wolfsbergerom. Zagrepčane bi nova pobjeda vinula u visine, Dinamo bi bio nadomak novom europskom proljeću. A podsjetimo, ‘modri’ su danas jedina momčad Europske lige bez primljenog gola, a i na vrhu su svoje skupine K.

Cijela situacija oko korona virusa već mjesecima muči ‘modre’, pa su u Dinamu vrlo brižno pristupili i cijeloj operaciji ‘Klagenfurt’. Zagrepčani se prema Austriji u srijedu neće zaputiti avionom, već će na 227 kilometara udaljen put do Klagenfurta ići autobusom. Točnije, Dinamo na put kreće s čak tri autobusa!

U jednom će se naći igrači koji su već preboljeli koronu, pa tako stvorili potrebna antitijela na Covid-19, te za njih (barem do daljnjega) nema problema po pitanju ove pandemije. U drugom će se autobusu naći igrači koji još nisu bili pozitivni na koronu, dok će u trećem autobusu biti uprava i ostale klupske strukture koje odlaze na utakmicu u Klagenfurt.

Jasno, u Dinamu žele spriječiti svaku mogućnost daljnjeg širenja zaraze unutar svoje momčadi, pa su tako odlučili i odvojiti svoje igrače na putu prema Austriji. Nije to ništa novo, sjetite se kako su nogometaši Wolfsbergera u Zagreb stigli s – osobnim automobilima. Jednostavno, danas je situacija takva, svi se na svoje načine bore s koronom, pišu 24sata.

 

 

 

Hercegovački portal