Naslovnica Kultura Bira se najpoželjniji hercegovački neženja, danas ćemo doznati pobjednika

Bira se najpoželjniji hercegovački neženja, danas ćemo doznati pobjednika

“Ne sumnjamo da ćemo i u ovom tegobnom i neizvjesnom vremenu, i na ovaj način odaslati radosnu i ohrabrujuću poruku iz Hercegovine”.

 

Ukupno pet finalista natjecat će se na izboru za Najpoželjnijeg Hercegovca neženju koji će se održati u petak u Villa Rustici u Čapljini, s početkom u 18 sati.

“Izbor je izazvao veliki interes, što potvrđuju glasovi koji svakodnevno pristižu od prvog dana natjecanja. Kako se nažalost još uvijek nalazimo u vremenu pandemije, odnosno ograničenjima svake vrste, zbog čega nismo u mogućnosti napraviti veću svečanost s bogatim programom, iznašli smo način da svi oni željni zabavnog programa i pozitivnih tema mogu cijeli program svečanog proglašenja pratiti izravno putem Hercegovačkog portala”, priopćili su organizatori.

Uz prvu nagradu koja se dodjeljuje po najvećem broju pristiglih glasova, bit će dodijeljena i nagrada stručnog žirija, kao i nagrada medijskog partnera Hercegovačkog portala.

Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara organizator je ovog događaja, a voditeljica današnjeg programa bit će Antonela Vučić.

“Ne sumnjamo da ćemo i u ovom tegobnom i neizvjesnom vremenu, i na ovaj način odaslati radosnu i ohrabrujuću poruku iz Hercegovine”, stoji u priopćenju.

 

 

HERCEGOVAČKI  PORTAL