Naslovnica Zanimljivosti 40. godišnjicu Gospinih ukazanja pilot proslavio na nebu iznad Međugorja

40. godišnjicu Gospinih ukazanja pilot proslavio na nebu iznad Međugorja

Ovih dana svjedočili smo nevjerojatnim prizorima u Međugorju a jedan takav se odvijao ni manje ni više nego na nebu iznad njega.

 

Možda je netko i primijetio neobičan let aviona kroz mnoga okolna mjesta koji je “ispisivao”simbole putanjom križa i broja 40.

Kako bi zahvalio Gospi za sve primljene milosti i za ovih 40 godina Gospine prisutnosti, pilot Matošević iz Švicarske odradio je pravu misiju vinuvši se u nebo. Za svoj pothvat poslao je kartu portalu Medjugorje-info i fotografije svog leta rekavši kako i zašto je došao na ovu originalnu ideju.

“Međugorje sam posjetio ove godine u 3. mjesecu. Bilo mi je jako ugodno i sebi sam rekao kako opet moram doći. Došao sam na 40. godišnjicu Gospinih ukazanja na poziv svojih prijatelja kod kojih sam ovdje boravio. Drago mi je da sam danas ovdje. Neki od vas su možda primijetili manji avion kako leti iznad Međugorja.

Prije spuštanja u Mostar sam letio putanjom u formaciji oblika križa i broja 40 koji predstavlja četrdeset godina međugorskih ukazanja. Ovaj manevar može se vidjeti preko servisa FlightRadar koji je među svjetskim avijatičarima veoma popularan i gledan. Glavni motiv ovoga leta upravo je bio to, da se diljem svijeta pročuje za Međugorje a možda i netko tko nije nikada čuo za njega da ga upozna i 40. obljetnicu koji smo proslavili na ovaj neobičan način”.

2-2021-06-26-20-00-50-avionom-u-medugorje.jpg