Naslovnica Zanimljivosti HERCEGOVINA U SUZAMA ZA SVOJE ANĐELE: POSLJEDNJI ISPRAĆAJ U NEUMU

HERCEGOVINA U SUZAMA ZA SVOJE ANĐELE: POSLJEDNJI ISPRAĆAJ U NEUMU

Stravični zločin počinjen u Zagrebu šokirao je Hercegovinu . Otac Harald Kopitz ubio je troje djece, blizance dječaka i djevojčicu od 7 godina i malo dijete od 4 godine.

 

Otac i majka bili su razvedeni, a Dianina majka tragično nastradale djece nije bila u Zagrebu već u Neumu, gdje je rođena.

Dragan Jurković, gradonačelnik Neuma, potvrdio je za da je majka tragično ozlijeđene djece rodom iz Neuma.

Osnovnu školu završila je u Neumu, roditelji joj žive u Neumu, a djeca su u Neumu boravila preko ljeta, rekao je Jurković.

Sprovod bi trebao biti u Neumu

Ako je sprovod djece u Neumu, tog dana ćemo proglasiti Dan žalosti. Jako mi je žao. Izražavam iskrenu sućut, zaključio je Jurković.

U Opću bolnicu Dubrovnik jutros kolima hitne pomoći dovezena je, majka ubijene djece, četverogodišnjeg dječaka te sedmogodišnjih blizanaca – dječaka i djevojčice, koje je u penthouseu u sklopu urbane vile na području zagrebačkih Mlinova u noći s petka na subotu usmrtio njihov otac Harald Kopitz (56).

Saznajemo da je bila u teškom psihičkom stanju pa joj je pružena psihijatrijska pomoć.

Nakon stabiliziranja stanja lijekovima ženi je ponuđena hospitalizacija, no odlučila je otići u Neum otkuda je rodom i gdje je ovih dana boravila.

Liječnici kažu kako njezino stanje nije bilo takvo da bi zahtijevalo prisilnu hospitalizaciju.

Podsjetimo, 56-godišnji Austrijanac iz Beča koji živi i radi u Zagrebu, ubio je noćas u naselju Mlinovi svoje troje djece. Ugušio je blizance u dobi od sedam i sina u dobi od četiri godine.

 

 

HERCEGOVAČKI PORTAL