Naslovnica Zanimljivosti Čapljinski akademski slikar Trpimir Grgić izlaže radove u Makarskoj

Čapljinski akademski slikar Trpimir Grgić izlaže radove u Makarskoj

Izložba “U kršu boja” otvorena je sinoć, petak 13. svibnja u 20 sati, u izložbenom prostoru Galerije Gojak u Makarskoj.

 

Svoje radove izložio je akademski slikar Trpimir Grgić koji se predstavio nizom apstraktnih akrila na platnu nadahnutih stvarnošću hercegovačkog krša.

Trpimir Grgić (Čapljina, 1983.) nakon završene Srednje škole likovnih umjetnosti Gabrijel Jurkić u Mostaru upisuje Akademiju likovnih umjetnosti na Širokom Brijegu Sveučilišta u Mostaru. Diplomirao je 2007. godine na slikarskom odjelu u klasi profesora Antuna Borisa Švaljeka. Poslijediplomski studij Ars Sacra završio je 2009. godine kod profesora Ante Kajinića. Trenutno je apsolvent na Poslijediplomskom doktorskom studiju na ALU Sveučilišta u Mostaru. Radi kao viši asistent na fakultetu Prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti na istom Sveučilištu.

Član je ULUBIH i DHLU. Za svoj likovni rad je nagrađivan, a sudionik je brojnih kolonija i simpozija, uključujući i Likovnu koloniju Makarska. Izložba u Galeriji Gojak je sedamnaesta samostalna izložba Trpimira Grgića.

Izložba ostaje otvorena do 24. svibnja 2022. godine, a moći će se posjetiti u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 9 do 12 i od 18 do 20 sati, te subotom od 9 do 12 sati, piše Đaka city.

Hercegovački portal