Naslovnica Sport Na Dinamovu adresu stiglo pet pozivnica iz hrvatske nogometne reprezentacije

Na Dinamovu adresu stiglo pet pozivnica iz hrvatske nogometne reprezentacije

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis reprezentativaca koji su dobili poziv uoči prvih ispita u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u Njemačkoj. 

 

 

Na adresu Dinama stigle su četiri pozivnice i jedan pretpoziv za predstojeću akciju. Izbornik je na popis uvrstio našeg vratara Dominika Livakovića, centralnog braniča Josipa Šutala, ofenzivnog veznog Luku Ivanušeca te napadača Brunu Petkovića, dok je pretpoziv dobio krilni ofenzivac Dario Špikić.

Hrvatska je u kvalifikacijskoj skupini za EURO smještena u skupinu D, a protivnici na putu prema novom velikom natjecanju bit će joj reprezentacije Turske, Walesa, Armenije i Latvije.

Prve utakmice u nadolazećem ciklusu “vatreni” će odigrati krajem ožujka – u subotu 25. ožujka na stadionu Poljud će ugostiti Wales, dok će tri dana kasnije u utorak 28. ožujka u Bursi igrati protiv Turske.

Našim igračima koji su dobili poziv upućujemo iskrene čestitke i želimo im puno sreće u nastupu za seniorsku nacionalnu vrstu.

Hercegovački portal