Naslovnica Društvo Čapljina: “SinCroEr” na novoj lokaciji s još bogatijim asortimanom

Čapljina: “SinCroEr” na novoj lokaciji s još bogatijim asortimanom

Tvrtka “SinCroEr” od danas na novoj lokaciji s još bogatijim asortimanom za opremu Vašeg privatnog i poslovnog prostora.

 

 

Tvrtka “SinCroEr”, koja je uz Vas još od 2002. godine od sada se nalazi na novoj adresi s još raznovrsnijom i bogatijom ponudom u još većem prodajnom prostoru.

Čapljinski “SinCroEr” danas, od 13 sati, otvorio je svoja vrata za svoje kupce u novom prodajnom prostoru koji se nalazi u sklopu Tržnog centra u Čapljini u ulici Mate Bobana.

Tvrtka “SinCroEr” koja je više od dva desetljeća prepoznata kao siguran partner za budućnost svojim klijentima od sutra nudi širok asortiman proizvoda za uređenje i opremanje Vašeg doma, uredskog prostora, ugostiteljskog objekta…

Ukoliko trebate jedinstven asortiman za opremanje Vašeg dnevnog boravka, kupaonice ili kuhinje onda je “SinCroEr” pravo mjesto za Vas. Među širokim posteljnim dijelom asortimana “SinCroEr” nudi razne jastuke, sjedalice, spužve, pokrivače, ručnike, razne vrste posuđa i svega ostalog što će Vaš dom činiti jedinstvenim.

Osim gotovih proizvoda, “SinCroEr” nudi i jedinstven izbor metražnog materijala te izradu opreme (sjedalica, stolnjaka, posteljina…) i namješta po želji kupca.

Svoj do sada prepoznatljiv, raskošan izbor metražne robe “SinCroEr” je proširio bogatim ponudom namještaja na katu novootvorene poslovnice.

Veliki izbor namještaja, polica, modernog i elegantnog pribora za jelo, posuđa i dekoracija za opremanje Vašeg doma kao i metražne lože za ugostiteljstvo, stolice i stolove za ugostiteljstvo i još mnogo toga možete pronaći na jednom mjestu.

U ponudi je i izrada namještaja po želji od raznih vrsta materijala poput punog drveta, iverala, metala, compact-a i keramike.

Posjetite novotvoreni “SinCroEr” u ulici Mate Bobana u Čapljini (u sklopu Tržnog centra) koji odlučno nastavlja biti Vaš siguran partner u budućnosti, prenosi Đaka city.

“SinCroEr” je tu za Vas svaki radni dan od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 12 sati.

Hercegovački portal