Naslovnica Sport Ćiro: Lopovi su mi ukrali lovu, prsten od 100 tisuća franaka, Šuškov...

Ćiro: Lopovi su mi ukrali lovu, prsten od 100 tisuća franaka, Šuškov pištolj…

Nepoznati lopovi provalili su u vikendicu Miroslava Ćire Blaževića u Kraljevici i ukrali mu veliku količinu novca i dragocjenosti.

– Sine moj, da znaš, ovo me jako pogodilo, razvališe sve… Ma, jadan sam ti ja, nisam ništa ni osigurao, jer sam, budala, mislio: ‘Tko će mene pokrasti, pa ja sam prijatelj naroda’. Ma jesam k…. – kazao je Ćiro za Novi list.

No, ovo nije prvi put da mu provaljuju u vikendicu.

– Znali su mi provaliti, ali to su bili neki sitni lopovi, tražili dresove… Ja im poslije ostavio poruku, objasnio gdje stoje ključevi da ne razbijaju bez veze. E, ovi su bili baš profesionalci. Točno su znali što i gdje traže.

Znali su, recimo, mjesto u zidu iza ormara gdje se nalazi sef. Najprije su probali iskopati cijeli sef, ali nisu uspjeli pa su u priboru u podrumu pronašli bor mašinu, poslužili se i obavili posao do kraja… Što je bilo u sefu? Lova, dosta love, ali odnijeli su i jedan suprugin prsten, vrijedan 100 tisuća franaka koji sam joj kupio u Parizu poslije osvajanja povijesne bronce na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. To je švicarski sef, nije ga lako razvaliti, bio sam uvjeren da je to nemoguće, ali, eto, zaj… sam se – kaže Ćiro za Novi list.

Lopovi su u podrumu pronašli drugi dio dragocjena plijena. Tamo su mu lopovi, kako tvrdi Ćiro, ukrali pištolj koji mu je poklonio Gojko Šušak.