Naslovnica Zanimljivosti PROROČANSTVO VIDJELICE IZ FATIME

PROROČANSTVO VIDJELICE IZ FATIME

Ovako će početi…

Potpuni i apsolutni mrak pokriti će cijelu planetu….

Otac Augustin, koji živi u Fatimi, posvjedočio je kako mu je Papa Paul VI dao dozvolu da posjeti sestru Luciju, posljednju živuću fatimsku vidjelicu koja je živjela unutar samostana. Otac Augustin je rekao da ga je primila oduševljeno i kazala mu:

„Oče, Naša Gospa je veoma tužna jer nitko nije zainteresiran za njezino proročanstvo iz 1917. god., iako pravednici hodaju uskom stazom, Zli hodaju širokim putem koji ih vodi ravno ka njihovom uništenju! Vjerujte mi, Oče, mnoge će duše biti izgubljene i mnogi će narodi nestati sa lica Zemlje.

Čovjek na veoma važnoj poziciji će biti ubijen i to će prouzročiti rat. Moćna vojska će dominirati u cijeloj Europi i započet će nuklearni rat.

Mrak će na nas pasti 72 sata (3 dana) i jedna trećina čovječanstva koja preživi ovu tamu i žrtvu će započeti živjeti novo razdoblje.
Jedne veoma hladne noći, 10 minuta prije ponoći, ogroman potres će tresti zemlju osam sati. Zemljotres će biti tako nasilan da će pomaknuti zemlju 23 stupnja i zatim je vratiti na njezinu normalnu poziciju.
Zatim će potpuni i apsolutni mrak pokriti cijelu planetu….

dnevno.hr