Naslovnica Sport Održana tradicionalna plavo – bijela noć i proslavljen 100. rođendan GOŠK-a

Održana tradicionalna plavo – bijela noć i proslavljen 100. rođendan GOŠK-a

Između dva turnirska dana 29. memorijala ”Andrije Ankovića” u Gabeli održana je tradicionalna GOŠK-ova plavo-bijela noć.

U motelu Lav u Gabeli okupilo se veliki broj gostiju i uzvanika iz sporta, kulture, politike i drugih sfera društvenog života.
Nazočni su bili predstavnici Dinama, Zrinjskog i Sutjeske, koji su bili sudionici ovogodišnjeg turnira.Domaćin je na samom početku večeri pozdravio okupljene i zahvalio se svima koji su pomogli da se memorijal održi po 29. put.

Nazočnima se obratio i načelnik općine Čapljina, dr. Smiljan Vidić te čestitao GOŠK-u 100 godina izvrsnog rada i rezultata.

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ, rekao je da je počašćen pozivom te je pozdravio sve nazočne u ime svih ministara u Vladi HNŽ.

“Želim vam još puno uspjeha i sreće u daljnjem radu jer je GOŠK jedno veliko ime na nogometnoj sceni i Čapljina može biti ponosna što ima ovakav klub.” istaknuo je predsjednik Vlade HNŽ Nevenko Herceg.

Tradicionalna GOŠK-ova zabava je donatorskog karaktera i na ovaj način se pomaže radu i djelovanju NK GOŠK-a.

A večeras GOŠK ima poseban razlog za slavlje. U sklopu 29. memorijala ”Andrije Ankovića GOŠK slavi svoj 100. rođendan postojanja i rada ovoga kluba.

Članovi Uprave GOŠK-a podijelili su zahvalnice svima koji su doprinijeli kako organizaciji i održavanju turnira tako i pomaganju kluba sve ove godine.

Goste večeri su zabavljali grupa Galeb.

Napominjemo kako sutrašnja utakmica između GOŠK-a i Dinama II. u borbi za treće mjesto počinje u 13 sati, dok će veliko finale igrati mostarski Zrinjski i nikšićka Sutjeska s početkom u 15 sati.

Izaslanstvo općine Čapljina predvođeno načelnikom općine dr. Smiljanom Vidićem nazočilo je tradicionalnoj GOŠK-ovoj proslavi te kao i svake godine podržali turnir kao i rad kluba.

Sponzor ove tradicionalne večeri je Vlada HNŽ-a, a na večeri su bili prisutni i ministri u Vladi predvođeni predsjednikom Vlade Nevenkom Hercegom.

Đaka city