Naslovnica Politika Premijer Andrej Plenković danas će posjetiti Metković

Premijer Andrej Plenković danas će posjetiti Metković

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas će posjetiti  Metković gdje će održati radni sastanak sa gradskom delegacijom predvođenom gradonačelnikom Daliborom Milanom.

Premijer je u trodnevnom posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji, od 31. siječnja do 3. veljače, a osim Metkovića danas će posjetiti Ploče i Opuzen te gradilište Pelješkog mosta u Komarni.

U petak će se u Dubrovniku održati 141. sjednica Vlade, ukupno 9. sjednicu Vlade izvan Zagreba u ovom mandatu. Predsjednik Vlade sudjelovat će i na otvorenju konferencije ‘Sinergija materijalne i nematerijalne baštine’ te će posjetiti Župu Dubrovačku i Konavle, a sastat će se i s predstavnicima Zračne luke Dubrovnik.

U subotu će predsjednik Vlade sudjelovati na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika te svečanom otvorenju Feste sv. Vlaha, u povodu Dana Grada Dubrovnika, a susrest će se i s msgr. Matom Uzinićem te sudjelovati na večeri od Kandelore. Između ostaloga, posjetit će i Državni arhiv, sudjelovati na otvorenju dječjeg vrtića Palčića, a obići će i gradilište Osnovne škole Montovjerna i Studentskog doma u Dubrovniku.

U nedjelju će sudjelovati na svetoj misi u Katedrali Velike Gospe te procesiji ulicama Dubrovnika.