Naslovnica Društvo Nakon ‘Hrvata’ Anela Šahinovića u Dom naroda ulazi i ‘Hrvat’ Edim Fejzić

Nakon ‘Hrvata’ Anela Šahinovića u Dom naroda ulazi i ‘Hrvat’ Edim Fejzić

Zastupnici u Skupštini Bosansko-podrinjskog kantona/županije Goražde tajnim glasovanjem na današnjoj izvanrednoj sjednici izvršili su izbor izaslanika u Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Iz Kluba Bošnjaka izabran je Nijaz Musić (SDA), iz Kluba Srba Daliborka Milović (Liberalna stranka), a Hrvata Edim Fejzić (Goraždanska priča) dok je Sejad Tatarin izabran iz reda Ostalih (Goraždanska priča).

Glasovanje je obavljeno u okviru svakog od klubova naroda. “Hrvat” Edim Fejzić pridružit će se u Domu naroda “Hrvatu” Anelu Šahinoviću.

Inače, Fejzić je široj javnosti postao poznat kada se pred kamerama CIN-a nije mogao sjetiti adrese na kojoj stanuje u Sarajevu.

Iako u Domu naroda uredno prima naknadu za odvojeni život, on očito ne koristi stan u Sarajevu.

Na pitanje novinara CIN-a da objasni gdje živi u Sarajevu, s obzirom da su na adresi na koju je prijavljen pronašli obitelj koja tvrdi da nikada nijedan Fejzić nije tu živio, on je rekao da to nije istina.

Naveo je da tu živi 15 mjeseci, ali se nije mogao sjetiti točne adrese, pa čak ni kata na kojemu se nalazi stan u kojemu navodno živi.

bljesak.info