Naslovnica Crna Kronika VIDEO: Policija razotkrila Torcidu, pogledajte gdje su im našli pirotehniku

VIDEO: Policija razotkrila Torcidu, pogledajte gdje su im našli pirotehniku

Policija pronašla pirotehniku na Poljudu

Bilo je čudno što je uoči subotnjeg 153. Jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke (4-0) izostala koreografija Torcide. Uoči derbija najvjerniji navijači Hajduka gotovo uvijek imaju pripremljenu koreografiju, a ovoga puta je nije bilo.

Naime, policija pred Jadranski derbi pronašla 36 dimnih kutija na sjeveru Poljuda.

Splitska policija je izvijestila za vrijeme utakmice kako su pred Jadranski derbi na sjevernoj tribini pronašli 36 dimnih kutija. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Obavještavamo Vas da su danas oko 13 sati, tijekom protueksplozijskog pregleda stadiona Poljud, uoči utakmice između HNK Hajduk i HNK Rijeka, policijski službenici u sjevernoj tribini, u podnožju, pronašli transparent dimenzija 60×25 metara, unutar kojeg se nalazila posebno pričvrščena plastika sa 38 komada dimnih kutija. Navedeni predmeti su izuzeti. U tijeku je kriminalističko istraživanje”, izvijestili su iz splitske policije.

FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell

Unatoč tome, dio pirotehničkog arsenala ipak je završio na stadionu pa je Torcida na sjeveru napravila bakljadu. Ona je došla nakon što su torcidaši je u 68. minuti podigli poruku na kojoj je pisalo: ‘Za grupu čast se i na ulicu brani. Držite se braćo, brzo proć’ će dani’.

FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell

Vrijedi spomenuti kako je Torcida na sjeveru zapalila i nekoliko Armadinih ‘krpa’. Hajduk je u tom trenutku vodio protiv Rijeke sa 4-0, javlja također Dalmatinski portal uz dva priložena videa tog trenutka.

Dnevnik.ba