Naslovnica Crna Kronika Od tuge za sinom umro otac Emiliana Sale

Od tuge za sinom umro otac Emiliana Sale

tac nogometaša Emiliana Sale, 58-godišnji Horacio, preminuo je od srčanog udara tri mjeseca nakon tragične avionske nesreće njegovog sina.

Tu je vijest potvrdio Julio Muller, lokalni političar, koji je lokalnim medijima rekao da je Horacio Sala preminuo tijekom noći.

“2019. nas ne prestaje šokirati vijestima u ovom gradu”, rekao je Muller.

“U pet sati ujutro, gospođa, njegova žena, nazvala me i bila je jako uzrujana. Liječnici su bili tamo, ali kad sam stigao u njihov dom, on je već umro”, dodao je Muller.

 

Emiliano Sala tragično je preminuo nakon zrakoplovne nesreće 21. siječnja na ruti Nantes – Cardiff. Nakon dvotjedne privatno financirane istrage njegov je leš pronađen u olupini smrskanog zrakoplova u Engleskom kanalu. Obdukcijom je utvrđeno kako je umro zbog teških ozljeda glave.

Sprovod je održan u njegovom rodnom Santa Feu, a komemoracija je počela u sedam sati ujutro po lokalnom vremenu u dvorani njegovog kluba iz djetinjstva, San Martín de Progreso. Okupilo se više od tri i pol tisuće ljudi, uglavnom Salinih sumještana te obitelji i poznanika.

Nakon tri kad je obitelj Sala posljednji put pozdravila Emiliana, morat će se oprostiti i od njegovog oca Horacija za čije je srce tragedija bila previše.

Grude.com