Naslovnica Društvo U katoličkim karizmatskim krugovima dijeli se prekrasno proročanstvo za Hrvatsku

U katoličkim karizmatskim krugovima dijeli se prekrasno proročanstvo za Hrvatsku

U katoličkim karizmatskim krugovima dijeli se prekrasno proročanstvo za Hrvatsku koje je dobila jedna žena iz Amerike koja ne zna ništa o Hrvatskoj i o hrvatskom narodu. Bog joj je pokazao Hrvatsku!

“Vidim kako Bog pušta svoj dah prema vama, kako puše prema hrvatskom narodu. U Hrvatskoj se sprema velika duhovna obnova. Svi vi koji ste povezani s tim narodom, Gospodin vam poručuje da počnete moliti jer svježi vjetar puše prema hrvatskom narodu. Vidim da se taj vjetar iz Hrvatske širi Europom. U idućem razdoblju će iz Hrvatske zapuhati svježi vjetar Duha Svetog diljem Europe”, kaže navedeno proročanstvo koje možete poslušati u videu.

Zanimljivo je da je slično proročanstvo dobio i afrički pastor 2010. godine, koji također ne zna ništa o hrvatskom narodu, a u jednoj propovijedi, govoreći o tami koja se nadvija nad Europom rekao je sljedeće: “Ako postoji način da Bog ponovo dođe i djeluje u Europi, onda će to biti preko Hrvatske. I dok je taj oblak tame visio nad Europom, ja sam dobio četiri e-maila, od različitih ljudi koji su mi napisali kako im Bog govori da su Hrvatska jedina preostala vrata koja su otvorena. Ali za ta vrata se trebamo boriti.”

abcportal